bikeportal.org.ua

Night Madness 2015

Як це було!

Всім привіт)
Відразу до головного! На Night Madness мені хотілося попасти давно, адже від колег чув багато позитивних відгуків про гонку, її організацію і т.д. Час від часу заходив на байк портал і дивився чи бува недодали інформації про цю подію і тут... На початку жовтня я бачу що відкрита вже реєстрація. Незадумуючись я відразу зареєструвався і оплатив внесок. Я довго чекав коли вже поїду до Львова, рахував дні і дочекався цього.
24 жовтня настало! Нормально вранці прокинувшись, я закинув деякі речі, велосипед в машину і вирушив в дорогу. Дорога мала бути довгою, 4години, але в мене вийшло добратися за 3 год О_О. На місце старту приїхав практично перший, ще небуло і третьої години. Щоб вбити трохи час, зібрав велосипед, проїхався довкола прекрасного озера, помилувався чудовим, різнобарвним осіннім лісом. Потрохи учасники почали підтягуватися і до шостої години їх ставало все більше і більше. І ось, момент старту, тут розпочинається найцікавіше!
3...2...1... старт, і ми покрутили відразу в гору! Для нас, волиняк, такі підйоми нетиповий рельєф, було трохи важко, але я його подолав. Перше коло я проїхав без ексцесів, а ось на другому почалося... На одному з спусків, трохи нерозрахувавши швидкість, я здійснив "вихід з кабіни" через кермоКричит, як це сталося я ще і досихпір незрозумів. Але опинившось на землі, в мене був повний рот щедрої львівської землі. Повалявшись секунд тридцять я звівся на ноги, перевірив велік, і поїхав далі. На наступний круг-два у мене увімкнувся режим самозбереження, але потім він знову кудись зник і спуски долалися досить швидко. На третьому кругу, я смачненько викупався в болоті.Колесо зіскочило в колію, як результат, я валаюся немов порося у бруді і весь лівий бік в болотіУдевлённый. Наступні круги були без особливих пригод, я просто їхав у своєму темпі. Облюбував один з підйомів, затяжних, але з невисоким набором висоти, вздовж нього ще гриби росли, подобалися спуски по болоті, коли бруд розлітався в різні сторони. На останнє коло я виходив приблизно о 22.50. Проїхавши відсотків 20 останнього кола, в мене здихає моє основне світло і я їду з одним слабеньким ліхтариком, від цього моя швидкість суттєво впала, бо треба було бути обережнішим. До фінішу залишалося відсотків 35 шляху і в мене здихає одне-єдине джерело світла, нещсний ліхтарик, і я опиняюся в повній темряві... Від цього стало непособі, бо якщо у нас, на Волині, залишитися без світла посеред ночі в лісі, то тебе обов'язково з'їдять бобри або єнотиСмеётся Але врятувала погода, яка в той вечір була чудовою, місяць ясно світив і я з горем-пополам  дібрався до фінішу)
Загальні враження про гонку просто чудові, спуски швидкі, підоми затяжні, болото вищого сорту. Сподобалося абсолютно все. Дякую волонтерам, які пропонували допомогу по ремонту велосипеда, поїли чаєм, годували печивом/бананами, а уха... що може бути краще за тарілку гарячої ухи після 5 годин пекла?) Обов'язково завітаю до Вас ще. Ті хто вагається їхати на Маднес чи ні, недумайте, просто реєструйтеся і вирушайте до Львова.
Творіть безумства, поки молоді) 
 

Інформація

Night Madness 2015
24.10.2015
Львов
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (38)
Результаты (34)
bikeportal.media:
Фото та відео (4)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (14 / 9.3)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників (4)
bikeportal.reports:
Звіти учасників (5)

коротке посилання на цю сторінку:
extr.bikeportal.org.ua/4117
коротке посилання на положення гонки:
extr.bikeportal.org.ua/3220
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 0.34457898139954